Olen

Goose en Noordkaap zijn de headliners bij Gladiolen

De 21ste editie van Gladiolen in Olen wordt de grootste en gevarieerde ooit. Dit jaar staan een recordaantal groepen, want beide dagen wordt de Mars main stage afgesloten met een live band in plaats van een DJ-set. Op vrijdag staat de elektro-rockband Goose op het podium. Zij brengen alle nummers live aan elkaar tot één grote lange party.Een dag later, op zaterdag 30 mei, staat Noordkaap op het podium.

Nog een opmerkelijke naam op de affiche is Callboys Present Belga. De acteurs van de populaire TV-serie brengen een funky optreden vol zelden gespeelde Belgische topnummers. Op de DJ-podia Club Vedett en De Beeck Stage wordt met M.I.K.E. Push de absolute nummer 1 van de dance-classics naar Olen gehaald. Andere bekende toppers zoals DJ Wout, M&T ft. MC Mota, Goe Vur In Den Otto, Laston & Geo, Skyve ft. Flo Windey en Tivalo & Friends delen de draaitafels met fris jong talent als Amber Broos, Leon Mills, Arthur Lewis, MTOW, Maxus en Cappu & Chino.

Gladiolen 2020 vindt plaats op 29 en 30 mei. Tickets zijn vanaf zaterdag 4 januari vanaf 10 uur online te koop.