Laakdal

Laakdalse ondernemersprijzen uitgereikt

Tijdens het nieuwjaarsontbijt voor de Laakdalse ondernemers werden naast de starter en ondernemer van het jaar, ook een lifetime achievement award uitgereikt.Die ging naar Bart Baumans en Leen Nicasy voor hun buurtwinkel Spar Baumans. Een begrip in Klein-Vorst en omstreken. Meer dan 30 jaar stonden Bart en Leen in hun buurtwinkel klaar om hun klanten te bedienen en een babbeltje te slaan.

Annabel Deferme van Bell’s lingerie uit Vorst sleepte de titel ‘starter van het jaar’ binnen. Zij maakte een vliegende start en legde een stevige basis voor een succesvolle toekomst. De twee andere genomineerden waren Les Belges en Tiw Thai.

Voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ kwamen Anja Cels en haar dochter Audrey Detaille van schoonheidsinstituut La Perla uit Veerle als primus uit de bus. De titel ‘ondernemer van het jaar’ stond in het teken van veerkrachtig ondernemen. Doorzettingsvermogen en wilskracht waren dan ook de synoniemen van de drie genomineerden Filet Puur, B&B Art of dreams en La Perla.

Schepen van Ondernemen Jurgen Mensch zegt dat Laakdal heel wat ondernemerstalent kent. “Eind vorig jaar lanceerde de gemeente een oproep waarbij alle Laakdallers de kans kregen om hun favoriete ondernemer te nomineren voor de eerste Laakdalse Ondernemersprijzen. Het was dan ook fijn om te zien dat de jury heel wat inzendingen binnenkreeg.”