Meerhout

Meerhoutse raadsleden krijgen een boom cadeau

Alle Meerhoutse raadsleden kregen net voor de gemeenteraad op maandagavond een eigen boom cadeau. De raadsleden krijgen ieder jaar een attentie van het gemeentebestuur om hen te bedanken voor de samenwerking. Iedere keer kiest men een cadeau dat in het teken staat van de werking van het lokale bestuur.

Dit jaar kregen de raadsleden een ‘groen’ cadeau. Zowel oppositie als meerderheid werkten het voorbije jaar hard aan het meerjarenplan en het bestuur koos voor een geschenk dat aanleunt bij één van de beleidsdoelstellingen uit het meerjarenplan en dat is namelijk de vergroening van de gemeente, aldus CD burgemeester Nele Geudens. Vanaf volgend jaar wordt de actie ook naar de inwoners van Meerhout uitgebreid. Dan krijgt elk Meerhouts gezin een eigen boom cadeau.