GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde Wezel Sport A 1-1 gelijk op het veld en tegen FC De Kempen. KSAV St-Dimpna A verloor thuis met 0-4 van Lille. Berg en Dal ging met 0-1 winnen bij Berlaar Heikant.

In derde provinciale C speelde KFC Beekhoek 0-0 gelijk op het veld en tegen Poederlee. KSK Kasterlee won met 0-2 tegen Arendonk. Excelsior Bouwel won met 3-0 van KFC Mol. Linda Olen zegevierde tegen Excelsior Vorst met 2-0. Rauw Sport speelde 1-1 gelijk tegen Zwaluwen Olmen.

In vierde provinciale D verloor KSAV St-Dimpna B met 1-3 van Blauwvoet Oevel. Rosselaar Hulsen klopte thuis Immer Voort met 4-2. Tongerlo won eveneens met 4-2 van SKS Herentals. Alberta won met 4-0 van Booischot. Wezel Sport B verloor met 1-3 van OIen United. Netezonen pakte de overwinning tegen Zammel met 2-0 en Punt Larum won tenslotte met 2-0 van Ramsel.