GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor KSAV St-Dimpna met 3-0 op het veld van Wezel Sport A. Het Meerhoutse Berg en Dal speelde 0-0 gelijk tegen KFC Kontich.

In derde provinciale C verloor KFC Mol met 0-2 van Arendonk Sport. KSK Kasterlee won met 4-1 van KFC Herenthout. Rauw Sport verloor met het kleinste verschil 0-1 van Excelsior Bouwel. Zwaluwen Olmen won met 2-1 van KFC Flandria. Excelsior Vorst won met 3-2 van Poederlee. KFC Beekhoek hield de drie punten thuis door te winnen met 2-1 van Noordstar. De wedstrijd tussen KFC Turnhout B en Linda Olen werd afgelast.

In vierde provinciale D verloor KSAV St-Dimpna B met 2-0 op het veld van SKS Herentals. Punt Larum speelde 2-2 gelijk tegen Booischot. Alberta verloor op eigen veld met 0-3 van Tongerlo. Netezonen wonnen met 1-6 op het veld van Immer Voort. Zammel verloor thuis met 1-2 van Wezel Sport B. Blauwvoet Oevel verloor thuis met 2-3 van Ezaart Sport. Heultje won met 2-1 van Olen United.