Geel

Werken in Geelse straten

Tot 28 februari wordt er gewerkt in de Klein Veldekensstraat In Geel. Een aannemer voert een opdracht voor Proximus uit aan de voetpaden aan de kant van de even huisnummers. Er is beurtelings verkeer ter hoogte van de werken en er geldt een parkeerverbod aan beide kanten van de wegen. Ook is er hinder voor de voetgangers.

Tot 28 februari voert een aannemer in opdracht van Proximus werken uit in Technische Schoolstraat. De werken vinden plaats in Technische Schoolstraat 67 tot het kruispunt met Holven aan de voetpaden aan de kant van de oneven huisnummers. Er is beurtelings verkeer ter hoogte van de werken en er geldt een parkeerverbod aan beide kanten van de wegen. Er is hinder voor de voetgangers.

Tot 30 november vinden werken plaats in Dr. Van de Perrestraat ter hoogte van nummer 124. Er wordt een oude woning afgebroken en daarna een nieuwbouwappartement gebouwd. Tijdens de werken moeten fietsers en voetgangers langs een afgezonderde doorgang op de rijbaan. De rijweg is gedeeltelijk afgesloten, beurtelings verkeer is van toepassing. Er is een parkeerverbod aan de overkant. Voetgangers kunnen oversteken ter hoogte van huisnummer 110.