Geel

Geel organiseert gratis noodopvang tijdens weekend voor kinderen van personeel zorgsector en veiligheidsdiensten

De stad Geel zorgt dit weekend voor gratis opvang voor kinderen van medewerkers uit de zorgsector en de veiligheidsdiensten. Op zaterdag en zondag kunnen kinderen tussen 2,5 tot 12 jaar van 6u30 tot 18u15 uur terecht bij De Bengelbende.

Werk je in de zorgsector of bij de veiligheidsdiensten en heb je op zaterdag 21 maart opvang voor je kinderen tussen 2,5 en 12 jaar nodig? Vul dan voor vrijdag 20 maart om 18u00 het formulier op www.geel.be/aanvraag-weekendopvang in. Voor opvang op zondag 22 maart vul je dit formulier in voor zaterdag 21 maart om 16u00. Je krijgt een bevestigingsmail zodat je weet dat je aanvraag goed ontvangen is.

Deze noodopvang is gratis. Het blijft wel de bedoeling om in eerste instantie je kinderen zelf op te vangen. Lukt dat niet dan staat De Bengelbende voor je klaar.

Heb je opvang nodig voor een kindje jonger dan 2,5 jaar, dan probeert De Bengelbende opvang aan huis te regelen of in een opvanginitiatief. Stuur een e-mail naar kindinfopunt@geel.be voor vrijdag 16 uur voor opvang zaterdag of zondag. Vermeld het beginuur, het vermoedelijk einduur, aantal kinderen, leeftijd van de kinderen en je telefoonnummer.

Heb je vragen over opvang in de week? Werkt je onthaalouder niet? Ook met vragen hierover kun je terecht bij kindinfopunt@geel.be.