Geel

Geen bezoekers toegelaten in Ziekenhuis Geel en alle niet dringende onderzoeken, ingrepen en consultaties geannuleerd

Sinds zaterdag worden in het Geelse Ziekenhuis alle electieve consultaties, onderzoeken en ingrepen geannuleerd. Alle dringende en noodzakelijk consultaties, onderzoeken en ingrepen kunnen uiteraard wel blijven gebeuren. Ook alle lopende levensnoodzakelijke therapieën, zoals chemotherapie en dialyse, worden voortgezet.

Het Ziekenhuis Geel laat ook geen bezoek meer toe, buiten enkele uitzonderingen. Het gaat daarbij om vrijwilligers en stagiairs, ouders van kinderen jonger dan 18 jaar die op pediatrie, materniteit of neonatologie liggen, onmiddellijke naasten van personen die in kritieke of eindelevensfase zijn en begeleiders bij noodzakelijke consultaties of onderzoeken.