Olen

Geen Gladiolen dit jaar, affiche blijft behouden voor volgend jaar

Het Olense festival Gladiolen vindt dit jaar niet plaats omwille van de coronacrisis. De organisatoren maakten dit zelf bekend. Alles wordt verschoven naar 21 en 22 mei 2021.

De gezondheid van de festivalgangers, medewerkers en artiesten staat voorop. De piek van de coronacrisis is momenteel nog niet bereikt. De organisatoren vrezen dat men in de problemen komt in de opbouwperiode voor het pinksterweekend omdat de piek van de coronacrisis momenteel nog niet bereikt is.

Had je al een ticket voor Gladiolen dit jaar? Dan blijft de waarde van je ticket behouden voor volgend jaar. Ook wie al drank- en eetbonnen aankocht, zal die volgend jaar kunnen gebruiken. Heb je een fysiek ticket gekocht? Hou dit dan zeker goed bij.

Het festival slaagde erin, om na overleg met de artiesten en boekingskantoren, de line up van dit jaar volledig mee te nemen naar volgend jaar. Goose, Noordkaap, Compact Disk Dummies en de Callboys waren opnieuw mooie namen, die de organisatoren van muziekfestival Gladiolen wisten te strikken.