Gezocht : Dader inbraken handelszaken Geel Centrum

Op zaterdag 21 maart werd omstreeks 9u30 ingebroken in koffiehuisje Passage op de Pas en in lederwarenwinkel Lederwaren Jacobs in de Nieuwstraat in Geel. De verdachte staat op onderstaande beelden. Herken jij deze persoon of heb je andere info over hem? Laat het de lokale politie weten op 014 56 47 00 of via opsporingen@pzglm.be.

Diefstal Pas en Nieuwstraat Geel. Nuttige info?

Gisteren (21 maart 2020) werd er omstreeks 9 uur ingebroken in een koffiehuisje op de Pas en in een lederwarenwinkel in de Nieuwstraat in #Geel. De verdachte staat op deze beelden. Herken jij deze persoon of heb je andere info over hem? Laat het ons weten op 014 56 47 00 of via opsporingen@pzglm.be. Graag delen!#opsporingsbericht

Geplaatst door Politiezone Geel – Laakdal – Meerhout op Zaterdag 21 maart 2020