Geel

Herken jij deze dader van inbraken?

De politie is nog altijd op zoek naar de dader van de inbraken bij Koffiehuis Passage op de Pas en Lederwaren Jacobs in de Nieuwstraat in het Geelse centrum. De feiten gebeurden zaterdagochtend. De man vernielde telkenmale de glazendeuren van de respectievelijke handelszaken en ging aan de haal met wisselgeld uit de kassa. Een getuige kon de inbreker filmen na zijn inbraak bij Lederwaren Jacobs, maar de politie kon de man nog niet opsporen.

De politie heeft nu een duidelijker foto verspreid van de inbreker. Die werden gemaakt op de Molseweg, waar ook zijn fiets werd teruggevonden. Het gaat om een zwarte damesfiets van het merk Cortina met een opvallende rode vlek op de voorband en een hangslotje aan het achterwiel.

Wie de verdachte of de fiets (her)kent of de eigenaar is van deze fiets, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 014/56.47.00 of via opsporingen@pzglm.be.