GeelKasterleeWesterlo

Hoorcentrum Aerts sluit alle filialen

Hoorcentrum Aerts met filialen in ondermeer Geel, Balen, Kasterlee en Westerlo sluit vanaf 17 maart zijn 23 winkels in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen.

“We nemen hiermee een moeilijke beslissing, maar de enige juiste”, aldus CEO Tom Aerts. “Als familiebedrijf en kwaliteitsspeler hechten wij veel belang aan de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun gezinnen. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid op.”

Hoorcentrum Aerts is momenteel bezig met de opstart van een minimale dienstverlening voor noodgevallen. Volg hen via hun website en sociale media voor meer informatie. “We blijven de situatie op de voet volgen en de voorzorgsmaatregelen van de overheid toepassen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus overwinnen.”

Voor alle vragen, kan je hun website raadplegen of mailen naar info@hoorcentrumaerts.be. Telefonisch zijn ze bereikbaar via 0800 11 117. “Hoorcentrum Aerts is er voor iedereen, ook in uitdagende situaties”, besluit Tom Aerts.