Mol

Niet-dringende afspraken uitgesteld, geen bezoek toegelaten in Heilig Hartziekenhuis Mol

Sinds zaterdag 14 maart geldt een ziekenhuisnoodplan ook in Mol uit voorzorg voor het coronavirus. Het niet-noodzakelijke bezoek aan alle ziekenhuizen is verboden. Niet-dringende ingrepen, onderzoeken en consultaties worden uitgesteld. Op die manier behouden de ziekenhuizen de capaciteit om alle patiënten die besmet geraakten met het virus de beste zorg te bieden. Dringende en noodzakelijke afspraken blijven natuurlijk plaatsvinden. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 3 april.

Naast algemene en universitaire ziekenhuizen, geldt dit verbod ook voor psychiatrische ziekenhuizen. Van zodra het mogelijk is, maakt het ziekenhuis een inhaalbeweging om de niet-dringende afspraken in orde te maken.

Je moet niet zelf naar het ziekenhuis bellen, bij wijziging van een afspraak, word je persoonlijk gecontacteerd.