Geel

Oorzaak wegverzakkingen Pas met kruispunt Dr. Peetersstraat en Dr. Sanodreef bekend

De voorbije weken waren er wegverzakkingen aan het kruispunt van Pas met Dr. Peetersstraat en Dr. Sanodreef. De oorzaak is bekend. Uit onderzoek bleek dat er grote breuken zijn in de rioleringsbuizen die tot de grondverzakkingen hebben geleid en die grondverzakkingen kunnen er ook voor zorgen dat de waterleiding breekt en dat moet vermeden worden. Want een groot deel van Geel kan dan zonder drinkwater vallen.

Drinkwatermaatschappij Pidpa verwittigde stad Geel dat ze al ingrepen aan het uitvoeren zijn. De betrokken bewoners in de buurt van het kruispunt Pas, Dr. Peetersstraat en Dr. Sanodreef kregen donderdag van Pidpa een brief in de bus . Ook is er een extra nieuwsbrief ‘Wegenwerken Pas’ vertrokken om de bewoners extra te informeren.