Laakdal

Platform ‘Laakdal Helpt’ voor mensen die hulp tijdens coronacrisis kunnen gebruiken

De gemeente Laakdal startte het centraal platform Laakdal Helpt op in samenwerking met Give a day. De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben een grote impact op veel mensen. Heel wat mensen, vooral kwetsbare groepen zoals ouderen en mensen met een zwakke gezondheid, kunnen nu wat hulp gebruiken. Tegelijk willen heel veel Laakdallers hun steentje bijdragen als vrijwilliger.

Lukt het jouw familie of omgeving niet om je verder te helpen, neem dan contact op met de gemeente Laakdal per mail naar corona@laakdal.be of bel naar 013/67.01.19. Alle vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Wil je zelf helpen en meer doen, geef je dan op als vrijwilliger. Registreer je op het platform Laakdal Helpt via https://www.impactdays.be/laakdalhelpt/ Daar vind je alle hulpvragen. Klik erop en bied jouw hulp aan.

Om je gratis te laten verzekeren surf je naar de website https://vlaanderenvrijwilligt.be en klik je op ‘Registreer jezelf als vrijwilliger’. Van deze inschrijving ontvang je een bevestiging. Vanaf dan ben je een vrijwilliger van Vlaanderen Helpt en ben je verzekerd voor de actieperiode, die loopt vanaf zondag 15 maart 2020 om 9u00u tot en met 3 april 2020 om 20u00u.