GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde Berg en Dal uit Meerhout 0-0 gelijk tegen Racing Mechelen. KSAV St-Dimpna verloor met 5-0 van Zoersel.

In derde provinciale C speelde Beekhoek thuis 2-2 gelijk tegen KSK Kasterlee. Linda Olen won met 5-0 van Flandria. Excelsior Vorst verloor thuis met 1-4 van Zwaneven. Zwaluwen Olmen verloor thuis met 1-3 van Arendonk Sport. KFC Mol won met 2-1 van Noordstar en Rauw Sport verloor thuis met 0-4 van Poederlee.

In vierde provinciale D won Punt Larum uit tegen Rosselaar Hulsen met 2-5. Ramsel -Ezaart Sport werd 4-1. Zammel verloor thuis met 1-4 van Olen United. Blauwvoet Oevel won met 5-1 van Heultje. Alberta verloor thuis met het kleinste verschil 0-1 van Netezonen. Booischot won met 2-0 van KSAV St-Dimpna B