GeelOlen

Snoeiwerken E313 thv Olen zorgen voor beperkte hinder

Vanaf maandag vinden er snoeiwerken plaats in de bermen van de E313 ter hoogte van Olen. De snoeiwerken gebeuren buiten de spitsuren en worden uitgevoerd vanop de pechstrook, met de nodige mobiele signalisatie. De verkeershinder op de autosnelweg blijft beperk. De werken kaderen in de plaatsing van de nieuwe geluidsschermen, die geluidshinder voor omwonenden moeten beperken.

Het Agentschap Wegen en Verkeer en het gemeentebestuur van Olen plaatsen de geluidsschermen, een investering van 2 miljoen euro, langs de E313 ter hoogte van Schaatsbergen. Het gaat om een zone van ongeveer 800 meter richting Hasselt en 600 meter richting Antwerpen. De uitvoering van de infrastructuurwerken start eind april en zal zo’n 3 maanden in beslag nemen.