Geel

Delhaize Geel geeft 155 kg paaseitjes weg aan 3 goede doelen

Supermarkt Delhaize geleden aan de Logen in Geel schenkt in totaal 155 kg paaseitjes aan 3 lokale organisaties. MIN Geel, MIN Mol en Gasthuiszusters Geel. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, besliste Delhaize Geel om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

“We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren.”, zegt Dirk Gilis, de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Geel. De organisaties ontvingen het voorstel heel positief en zijn blij dat ze hun mensen hiermee een klein beetje kunnen verwennen.