Meerhout

Bewoners van WZC De Berk ontvangen vanaf 25 mei 1 maal per week bezoek

Vanaf 25 mei voorziet WZC De Berk in Meerhout wekelijks 78 bezoekmomenten met één bezoek per week per bewoner en dit voor een half uur per bezoek. Deze week kunnen de bewoners van wie de toestand het toelaat, aangeven of zij bezoek wensen te ontvangen. Zij kunnen een voorkeurbezoeker doorgeven, maar dat hoeft niet.

Vanaf deze week nemen medewerkers van het woonzorgcentrum telefonisch contact op met de contactpersonen van de bewoners om een vaste wekelijkse afspraak te maken. Deze werking is gelijkaardig aan de skype en whatsapp-regeling. De cafetaria wordt voorzien van twee afgescheiden bezoekersruimtes.

In de informatiebrochure kan de bezoeker alle informatie terugvinden om een bezoek in woonzorgcentrum De Berk vlot en veilig te laten verlopen. Je kan deze ook raadplegen op de website https://www.wzcdeberk.be/bezoekersregeling