GeelKasterleeLaakdal

Bijkomende afvalsoorten toegelaten op recyclageparken vanaf maandag 11 mei

Vanaf maandag 11 mei mag je bijkomende afvalsoorten afleveren op de containerparken van het IOK. Concreet gaat het om afgedankte elektrische en elektronische apparaten, piepschuim, autobanden en zand.

Vanaf maandag 18 mei wordt ook het klein gevaarlijk afval aanvaardt zoals TL Lampen, accu’s en batterijen, frituurolie en vetten, videobanden, kurken stoppen en kaarsresten. Asbest, textiel en herbruikbare goederen kunnen nog niet aangeleverd worden.

Volg strikt de regels wanneer je naar het recyclagepark komt en hou rekening met zeer lange wachttijden. Nogmaals herhaalt het iOK om niet te komen naar het recyclagepark, tenzij het dringend is. Kom dus enkel als je bezoek niet langer kan uitgesteld worden.