GeelMol

Man uit Geel gearresteerd in drugszaak

Een man van 26 uit Geel werd gearresteerd op verdenking van verkoop van verdovende middelen. Afgelopen dinsdag ontmantelden rechercheurs van de lokale politie Neteland binnen in een woning aan de Molenstraat in Herenthout. Ze vonden daar een cannabisplantage met 370 planten. De politie arresteerde de bewoonster, een vrouw van 49.

Het daaropvolgende onderzoek leidde de rechercheurs naar een woning in Mol. Bij een huiszoeking vonden ze daar 152 gram cocaïne en 96 gram hasj. In de garage van de woning trof men anderhalve cannabis aan. De verdachte, een man uit Geel, werd gearresteerd op verdenking van verkoop van verdovende middelen.

Beide verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Mechelen en werden aangehouden. Ze verschenen ook al voor de raadkamer. De lokale politie kreeg een tip over verdachte handelingen aan de woning in Herenthout.