Olen

Nieuw data werken brug Hoogbuul

De brug aan Hoogbuul in Olen wordt op 28 mei en 12 juni afgesloten. Door de coronacrisis konden de werken aan de brug niet plaatsvinden. Vanaf woensdag 13 mei vinden er al voorbereidende werken aan de brug plaats. Maar die zorgen niet voor verkeershinder.

Vanaf volgende week maandag tot en met 19 juni geldt er een snelheidsbeperking van 30 km/u op de bril om de trillingen er zo laag mogelijk te houden tijdens de werken. Er worden vlak voor, in het midden en achter de brug ook snelheidsremmers geplaatst.

De brug wordt op 28 mei en 12 juni telkens gedurende één dag volledig afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer wegens de herstellingswerken. Er geldt een omleiding via Geelseweg, Aarschotseweg en Industrielaan in beide richtingen. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder.