Geel

Rioleringswerken en aanleg kruispunt Zonneke starten ten laatste op 9 juni

De werken van de nutsmaatschappijen aan het kruispunt Pas, Stelenseweg en Waterstraat zijn klaar. Ten laatste op 9 juni start de wegenbouwer met de rioleringswerken en aanleg van het kruispunt. De planning van de aannemer is om tegen 4 juli klaar te zijn met de aanleg van het kruispunt. Het is niet onmogelijk dat er onvoorziene omstandigheden nog roet in het eten kunnen gooien.

Na het bouwverlof voorziet men de start van fase 2 van de werken. Dan wordt de weg tussen het kruispunt Pas, Stelenseweg en Waterstraat en kruispunt Pas met Dokter Peetersstraat en Dokter Sanodreef aangelegd. De werken aan de rioolverzakking aan het laatste kruispunt start in de week van 8 juni en deze werken duren tot ongeveer het bouwverlof.

De rioleringswerken en de aanleg van het kruispunt Pas, Dokter Peetersstraat en Dokter Sanodreef kunnen na het bouwverlof gebeuren. Een einddatum van deze werken kan men nog niet geven. Waarschijnlijk worden deze werken samen met de werken van fase 2 afgerond.