Kasterlee

Studeren in bibliotheken van Kasterlee

Omdat het niet voor iedereen evident is om thuis op een rustige plek te studeren, besliste de gemeentelijke crisiscel van Kasterlee om de bibliotheken ter beschikking te stellen aan studenten, maar wel onder enkele voorwaarden. In de bibliotheek van Kasterlee kunnen 5 studenten terecht, in Lichtaart 4 en in Tielen 3. Zo blijft een veilige afstand gegarandeerd.

Je kan enkel op afspraak komen. Je belt hiervoor naar de bib op 014/85.00.11. De bibliotheek stelt zich voor de beschikbare uren heel flexibel op en dit al vanaf 8u00. Ook in het weekeinde is studeren in de bib principieel mogelijk. Breng bij voorkeur je eigen laptop mee. Gratis Wifi is voorzien. Heb je geen laptop? Dan zijn er PC’s beschikbaar.
Ook worden er voldoende hygiënemaatregelen getroffen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.