Geel

Verdeling mondmaskers start vanaf 25 mei

De verdeling van de mondmaskers start in Geel vanaf maandag 25 mei. De volgende deeldorpen ontvangen eerst hun pakket : St-Amands, St-Dimpna, Holven, Elsum, Winkelomheide, Larum en Ten Aard. De andere deeldorpen, waaronder Stelen, Zammel, Oosterlo, Bel en Punt, volgen later.

De pakketten worden samengesteld per gezin. Je ontvangt een mondmasker, twee filters en een handleiding om het mondmasker op een juiste manier te gebruiken. De stad doet een oproep naar vrijwilligers om de mondmaskers te bedelen. Je kan je als vrijwilliger aanmelden via mondmasker@geel.be. Omdat vrijwilligers de pakketten verdelen, kan de stad niet meteen zeggen hoe snel de bedeling gaat verlopen. Heb je op 7 juni nog geen pakket ontvangen? Laat het dan weten via mondmasker@geel.be