Meerhout

Verdeling mondmaskers tussen 23 en 31 mei in Meerhout

Op 22 en 29 mei verwacht men de leveringen van mondmaskers in Meerhout. Momenteel wordt de verdeling hiervan voorbereid. Dan kan men zo snel mogelijk elke inwoner van Meerhout twee herbruikbare mondmaskers en filters bezorgen. Ze gaan in pakketjes in de brievenbussen bezorgd worden tussen 23 en 31 mei. Als de brievenbus niet groot genoeg is, ontvangen de bewoners een brief waarmee ze persoonlijk hun pakket kunnen ophalen in het Meerhoutse gemeentehuis.

Voorts waarschuwt burgemeester Nele Geudens dat men erg waarkzaam moet zijn in de periode van de levering van mondmaskers in de brievenbus. Men kreeg van andere gemeenten te horen dat er diefstallen gebeuren. Zij vraagt om de brievenbus goed af te sluiten en regelmatig te checken of de mondmaskers zijn geleverd.