Laakdal

Week van de opvoeding gaat online

Deze week is het de week van de opvoeding. Het thema voor dit jaar is ‘opvoeden is geen (wed)strijd’.
De speelnamiddag, in speeltuin Kinderweelde in Meerhout, kan door de coronacrisis niet plaatsvinden. Het Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout zorgde voor een alternatief online aanbod. Er werd een online spel voor gezinnen ontwikkeld en die wordt vanaf woensdag 20 mei tot en met zaterdag 23 mei gelanceerd.

Daarnaast wordt ook op 20 mei een webinar rond work-life balans georganiseerd. Meer informatie lees je op de website van de gemeente Laakdal.

Schepen van gezin en welzijn Rad Moons zegt dat de huidige omstandigheden veel van de ouders vragen en dat het niet evident is om alles te combineren in deze periode.

Wil je graag meer weten over opvoeden en ondersteuning, dan kan je altijd terecht bij het Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout. Daarnaast komt er binnenkort een Recht-op-Gids uit waar nog meer info te vinden is voor jonge ouders.

Neem snel een kijkje op de website www.huisvanhetkindgeellaakdalmeerhout.be of stuur een mail naar Charlotte via socialedienst@laakdal.be. Hou ook zeker de volgende editie van het magazine Laakdal Leeft in de gaten.