Geel

Drive In corona-screening voor alle opnames Ziekenhuis Geel

Sinds 15 juni organiseert Ziekenhuis Geel op haar campus een corona-screening ter voorbereiding van geplande- en dagopnames. De screening wordt uitgevoerd door het Wit-Gele Kruis en kan enkel na afspraak.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten
© Facebook

Om een vlotte opeenvolging van tests te garanderen tekende het ziekenhuis een drive-in uit op haar andersvalidenparking. Enkel daar kan met de geldende voorzorgsmaatregelen een veilige doorstroming georganiseerd worden.

Bovendien vindt de screening plaats vlakbij het ziekenhuislabo dat de tests analyseert. Andersvaliden die met de wagen komen, kunnen gratis terecht op de bezoekersparking waar voor hen voldoende parkeerplaatsen gereserveerd zijn.