Olen

Exhibionist aan speelpleinen in Olen

De lokale politie Neteland onderzoekt een drietal feiten van exhibitionisme in de buurt van speelpleinen en sportterreinen in Olen. Volgens getuigen werd zondag omstreeks 20u00 een man opgemerkt op het speelpleintje in de Schommenstraat in Olen-centrum. Terwijl kinderen het zagen, zou hij met de broek op de enkels met zijn geslachtsdelen hebben gespeeld. Nadat de kinderen thuis hun verhaal vertelden werd de politie verwittigd. Ze troffen geen verdachte mee aan ter plaatse.

Eerder werden al twee gelijkaardige feiten gemeld op het sport- en speelterreintje in de Melkerijstraat en de P. Verhaertstraat in Onze-Lieve-Voruw Olen. Waarschijnlijk zijn er nog meer feiten gebeurd, waarvan niets werd gemeld bij de lokale politie. Op basis van de getuigenverklaringen wordt gewerkt aan een persoonsbeschrijving van de verdachte.