GeelKasterleeLaakdal

Voorstel van reeksindeling provinciaal voetbal seizoen 20-21

pixabay

St-Dimpna A dat door de coronacrisis uit eerste provinciale tuimelde kent zijn tegenstrevers voor volgend seizoen in tweede provinciale B. Dat zijn Wuustwezel, Lentezon Beerse, Arendonk Sport, Verbroedering Balen, Zwaluwen Olmen, Vlimmeren Sport, Herselt, VC Herentals, Merksplas, Kalmthout, Loenhout, Weelde, Zandvliet, Minderhout en Zwaneven.

In derde provinciale A komt in het voorstel van KBVB Beekhoek uit tegen Sint-Jozef, Halle, Meer, Oost­hoven, Flandria, Excelsior Essen, SK Kasterlee, Wortel, Gooreind, ­Dosko, FC De Kempen B, Achterbroek, Poppel, White Star en VC Poederlee.

In derde provinciale C van het voetbal kent Punt-Larum zijn tegenstanders voor volgend seizoen. Dat zijn FC Putte, Bouwel, Oevel, Linda Olen, BO Beerzel, Noordstar, Hooikt, Netezonen, Exc. Vorst, Rauw, Hallaar, VV Laakdal, FC Katelijne, Schriek en Wavria.

Zammel beland in het voorstel van reeksindeling in vierde provinciale E met als tegenstanders KFC Herenthout, Ramsel, Heultje, Tongerlo, Hooikt B, Booischot, Emblem, Wiekevorst, Grasheide, Puelis, Jong Rita Lyra-Lierse Berlaar, Kessel United en Immer Oost.

In vierde provinciale F komen Alberta en St-Dimpna B uit tegen HIH Turnhout, Grobbendonk, Wezel Sport B, KFC Mol, Wechelderzande, Pulderbos, Olen United, Oud-Turnhout, Ezaart, Pulle, Gierle en Rosselaar-Hulsen.

Clubs kunnen tot 16 juni protest indienen tegen de voorgestelde reeksindeling.