Geel

Werken kruispunt Pas – Dr. Peetersstraat – Dr. Sanodreef gestart

Op donderdag 11 juni starten de nutsmaatschappijen met het verplaatsen van kabels en leidingen aan het kruispunt van Pas met Dokter Peetersstraat en Dokter Sanodreef. Het gaat om de eerste fase in de herstellingswerken van de wegverzakkingen en gaat ongeveer drie weken duren. Tijdens de werken is het mogelijk dat er kortstondige onderbrekingen zijn van elektriciteit in de buurt van het kruispunt. Fluvius verwittigt de betrokken bewoners zelf hierover met een brief in de bus.

De aannemer werkt in de bermen en maakt enkele doorsteken door de straat, maar het huidige plaatselijk verkeer op Pas blijft mogelijk. Bewoners van de Dr.-Sanodreef blijven bereikbaar via Stelenseweg en mensen van Dr.-Peetersstraat via Waaiburg. Na het bouwverlof kunnen de rioleringswerken en de aanleg van het kruispunt gebeuren. Dit gebeurt gelijktijdig met de werken van de tweede fase aan Pas, tussen kruispunt Zonneke en het kruispunt van Dokter Peetersstraat en Dokter Sanodreef.