Mol

Aangepaste bezoekregeling H. Hartziekenhuis Mol

Vanaf 15 juli is er een aangepaste regeling voor bezoekers en begeleiders in het Heilig Hartziekenhuis in Mol.
Voortaan is 1 bezoeker per patiënt toegestaan tussen 14u00 en 18u00. De bezoeker moet aan de ingang een bezoekerspasje voorleggen. Er wordt één pas per patiënt voorzien. Dit pasje mag doorgegeven worden, zo kan de patiënt meerdere opeenvolgende bezoeken krijgen.

Op de Materniteit zijn meerdere kinderen tot 12 jaar toegelaten. Voor de kinderafdeling worden max. 2 pasjes per kind gegeven. Dit pasje mag onderling doorgegeven worden (ouders, grootouders, zus of broer). Alleen ouders kunnen overnachten.

Voor Intensieve Zorgen is er 1 bezoeker per patiënt tussen 15u00 en 16u00. Het Molse ziekenhuis vraagt om het bezoek te beperken in de tijd.

Voor begeleiding van patiënten is 1 begeleider per patiënt altijd toegestaan. Verder blijven alle regels voor bezoek en begeleiding gelden zoals het verplicht dragen van een mondmasker, 1.5 m afstand houden. Men kan het ziekenhuis niet betreden wanneer men symptomen van het coronavirus heeft.

In het belang van de patiënt worden bezoekers/begeleiders die de voorafgaandelijke 14 dagen in een oranje zone (in Europa) geweest zijn, niet toegelaten (tenzij ze een recente negatieve coronatest kunnen voorleggen).
Bezoekers/begeleiders die in een rode zone (in Europa) geweest zijn, zijn verplicht in isolatie.