Kasterlee

Bobbejaanland heeft met Fury populairste attractie in Vlaanderen

Op 1 juli heropenen de pretparken in ons land en om de heropening te vieren en de sector een hart onder de riem te steken deed de online veilingplatform vakantieveilingen.be een onlinebevraging bij meer dan 2000 mensen. De laatste nieuwe achtbaan Fury in Bobbejaanland kwam eruit als populairste attractie bij de Vlaamse durvers. 60% van de mensen is bereid om meer dan een uur aan te schuiven voor de Fury.

Zelfs 40% van de bezoekers in Bobbejaanland schuift tot 5 keer aan bij dezelfde attractie. Gemiddeld trekt een Vlaming 2 tot 5 keer per jaar een dag naar een pretpark. Los van de ticketprijs geven Belgen in het park gemiddeld tussen de 20 en 50 euro extra uit per persoon aan snacks, drankjes of souvenirs. 3% van de Vlamingen geeft zelfs meer dan 100 euro per persoon uit.