Geel

Comedy in ’t Park met Peter Hens en Han Solo

Op donderdag 30 juli staat Comedy centraal in het Geelse stadpark. In de namiddag komt Peter Hens langs met Rookie. Hij mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

© CC De Werft

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit Ik mag mijn zusje niet meer slaan en de opvolger Ik mag niet meer bijten in mijn broer.
Peter Hens is bekend van Voor de Leeuwen en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem. Zijn show start om 15u00.

In de avond is er Han Solo met zijn Mobilhome Zomertour. Tijdens de lockdown ging hij in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd al snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken.

© CC De Werft

Han solo komt op donderdag 30 juli naar het Geelse stadspark met een flitsende show, die brandend actueel is. Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder? Kom naar Han solo’s mobilhome en lach zoals nooit tevoren, in openlucht en veilig vanaf 20u30.
Kaarten voor beide voorstellingen zijn vanaf 10 juli verkrijgbaar op de website van Cultuurcentrum De Werft.