Geel

Dienstencentrum Luysterbos opent coronaproof

Vanaf maandag 6 juli kun je opnieuw in lokaal dienstencentrum Luysterbos terecht voor een warme maaltijd of een gezellige babbel. Je reserveert vooraf voor en maaltijd. Jouw aanwezigheid kan je in de cafetaria in het registratieboek laten optekenen. Voorlopig worden nog geen activiteiten georganiseerd in het dienstencentrum in de J.B. Stessensstraat.

© Stad Geel

In het dienstencentrum kun je op een veilige manier terecht. De tafels staan verder uit elkaar om de afstand te garanderen en worden na elke bezoeker ontsmet. Er is ontsmettingshandgel beschikbaar. De ingang is via het terras van het dienstencentrum, de uitgang bevindt zich naast het bureau van het dienstencentrum. De deuren openen om 11u30, eerder kun je niet binnen. Men vraagt wel om bij voorkeur een mondmasker te dragen.