Geel

Reggae Geel FM is het enige dat overblijft van Reggae Geel ‘The rootical edition’

Het optreden van Pura Vida in het Geelse stadspark van aanstaande zaterdag vindt niet plaats. Door de stijgende coronacijfers wordt dit kleinere alternatief ‘The rootical edition’ voor het jaarlijkse Reggaefestival geschrapt. Het is nu niet het moment om 350 mensen in het stadspark samen te brengen. Ook de andere randactiviteiten bij de Geelse horeca zaken rondom Reggae Geel zijn afgelast. Enkel het Jamaicaans koken in cultuurcafé De Werft blijft behouden.

De radiomarathon Reggae Geel FM blijft wel behouden. En met het warme weer voor komende vrijdag en zaterdag kun je zo de Caraïbische sfeer thuis meemaken. Van vrijdag 31 juli vanaf 18u00 tot zaterdag 1 augustus 18u00 brengt de Geelse radio het virtuele festival in je tuin of living.