GeelLaakdalMeerhout

Twee maanden wandelplezier met Stabbel

Dit jaar worden de Stabbelwandelingen in Geel, Laakdal, Meerhout, Herselt, Hulshout en Westerlo coronaproof gemaakt. De veiligheidsmaatregelen, die omwille van de coronacrisis van kracht zijn, laten het niet toe om grootschalige wandelevenementen met veel deelnemers te organiseren.

© Stad Geel

De Stabbelwandelingen vinden daarom dit jaar niet op één bepaalde dag in elke gemeente plaats, maar kunnen tot 15 september doorlopend gewandeld worden. Elke gemeente heeft twee wandelingen uitgewerkt: een korte kindvriendelijke wandeling van zo’n 6 km en een langere wandeling van ongeveer 12 km. Beide wandelingen volgen wandelknooppunten.

De brochure met de wegroutes kunnen gratis bekomen worden bij de diens toerisme van de zes gemeenten en ook op hun website.