Geel

WZC Wedbos verstrengt bezoekregeling

De bezoekregeling van woonzorgcentrum Wedbos in Geel wordt terug verstrengd en dit naar aanleiding van de verhoging van het aantal besmettingen met COVID-19 in het land. In de voormiddag is er geen bezoek meer mogelijk. Enkel in de namiddag van 13u30 tot 15u30. Eén avond tijdens de week van 18u00 tot 19u30. Het woonzorgcentrum raadt aan om alleen ’s avonds te komen voor mensen die overdag moeten werken.

Bewoners van woonzorgcentrum Wedbos mogen de site enkel nog verlaten voor medische consultaties. Niet meer voor thuisbezoeken of een terrasje op de Markt, kapper en andere zaken. Ook wordt gevraagd om het bezoek te verminderen naar 1 of 2 bezoekers per dag per bewoner.

Er worden geen bezoeken meer toegestaan in de gemeenschappelijke ruimte van het woonzorgcentrum, enkel op de kamer. Je mag nog altijd wandelen met een bewoner, maar enkel rond de site van het Woonzorgcentrum.

Ook mogen er geen externe kapsters of pedicures meer toegelaten in het woonzorgcentrum. Voorts wijst Woonzorgcentrum Wedbos erop dat je altijd een mondmasker draagt tijdens de volledige duur van het bezoek.