Mol

Alle medewerkers WZC Ten Hove testen negatief op corona

Bij geen enkele medewerker werd corona vastgesteld in WZC Ten Hove in Mol. De test kwamen er nadat voordien wel twee medewerkers positief hadden getest op Covid-19.

Het Molse gemeentebestuur besloot begin vorige week om alle medewerkers preventief te testen. De beslissing volgde op de eerdere testen die werden afgenomen bij de bewoners en medewerkers van Groen Oase. Alle 30 bewoners van deze afdeling werden negatief getest.

Alle 105 testen die vorige week bij de medewerkers werden afgenomen zijn negatief. Het woonzorgcentrum is blij met het goede nieuws, aldus Molse burgemeester Wim Caeyers. We vraagt men om de hygiënerichtlijnen strikt op te volgen. Er is op de volledige site Ten Hove een mondmaskerplicht, zowel binnen- als buiten de gebouwen.