LaakdalMeerhout

Brug Meerhout-Vorst wordt vanaf september tijdelijk fietsersbrug

De brug over het Albertkanaal aan Genelaar in Meerhout en Langvoort in Laakdal gaat vanaf september voor een drietal maanden enkel toegankelijk zijn voor fietsers en voetgangers. Daarna wordt de brug vervangen door een hoger exemplaar. Tijdens die werken, die negen maanden duren, is de verkeersas Langvoort-Genelaar over de brug onderbroken.

Omwille van de coronamaatregelen werd de infomarkt van 25 maart geannuleerd. Er is een nieuwe, online infomarkt gepland op 27 augustus. Tijdens de infomarkt kunnen inwoners van Laakdal en Meerhout meer info krijgen over de uitvoering van de werken en de ontwerpplannen bekijken. Er is een infosessie om 15u00 en een sessie om 19u00. Elke sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens beide infosessies wordt dezelfde presentatie gegeven. Je moet je wel online vooraf aanmelden.