Geel

Verkeershinder door werken in Geel

Een aannemer voert in opdracht van Aquafin op maandag 3 augustus en dinsdag 4 augustus werken uit ter hoogte van Katersberg 10 in Geel. De rijweg is volledig afgesloten voor gemotoriseerd vervoer. De omleiding loopt via Schransdijk en Kastermanstraat.

En tot 28 augustus worden er werken uitgevoerd in opdracht van Aquafin aan Bruul 23. Bruul wordt afgesloten van huisnummer 2 tot en met huisnummer 42. De omleiding loopt langs Bel en St-Antoniusstraat voor gemotoriseerd verkeer. Aan Paddenhoek 16 is er beurtelings verkeer voor gemotoriseerd verkeer. Hollestraat 2A is er uitgezonderd plaatselijk verkeer toegelaten, beurtelings verkeer voor gemotoriseerd vervoer. Aan Kievermont 163 is er beurtelings verkeer voor gemotoriseerd vervoer. Aan Gladioolstraat 23 is uitgezonderd plaatselijk verkeer toegelaten en beurtelings verkeer voor gemotoriseerd vervoer.

Tot en met 1 november legt Pidpa een nieuwe waterleiding aan in een bestaand voetpad in Rauwelkoven en Larumseweg in Geel. Er is hinder voor voetgangers, fietsers en auto’s op één rijstrook. Er is beurtelings verkeer in werfzones van 50 meter.