Laakdal

Werken aan multifunctioneel complex Capellebeemden gestart

Het project Capellebeemden in Laakdal is gestart. Momenteel voert de aannemer grondwerken uit en omwonenden wordt gevraagd om rekening te houden met het af- een aanrijdend werfverkeer. Ook gaat er geluidshinder zijn omwille van het afgraven en het oppompen van grondwater. Parkeren in die zone blijft mogelijk, maar is beperkt. Ook de parkings aan de pastorij en de ventweg langs de Geelsebaan kan je gebruiken.

© KLZ

Het project omvat de bouw van 51 woningen/appartementen, een ontmoetingscentrum met café en vergaderzalen, handelsruimten en een ondergrondse parking. De realisatie van Capellebeemden komt op de hoek van de Geelse Baan en de Meerlaarstraat, waar vroeger de Witte School stond. De Kleine Landeigendom Zuiderkempen bouwt dit project in opdracht van het Laakdalse gemeentebestuur. Dit multifunctioneel complex wordt in 2022 in gebruik genomen. Het budget in de Laakdalse meerjarenplanning voor dit project bedraagt 2,4 miljoen euro.