GeelLaakdalMeerhout

E313 gans weekeinde afgesloten richting Hasselt tussen Geel-West en Geel-Oost

Van vrijdagavond 18 september tot maandagochtend 21 september wordt op de E313 van Antwerpen naar Hasselt het wegdek vernieuwd in Geel. De snelweg is daar dan volledig afgesloten in de richting van Hasselt tussen op en afrittencomplex Geel-West en Geel-Oost.

Het verkeer moet in Geel-West de snelweg verlaten en via de calamiteitenroute F naar de oprit Geel-Oost rijden om terug de snelweg te bereiken. De oprit-Geel West en afrit Geel-Oost in de rijrichting van Hasselt zijn tijdelijk afgesloten.

Hou er ook rekening mee dat de op- en afrit van Herentals-Oost in Olen is afgesloten in de rijrichting van Hasselt, omdat er gewerkt wordt op de E313 bij Herentals-Oost. Daar worden geluidsschermen geplaatst.