Geel

Geelse TTC moet buigen voor Zandvoorde

Een echte nachtvertoning werd het met vijf en een half uur tafeltennis a.u.b.! En… prachttafeltennis dat gebracht werd door de spelers van beide ploegen die allen voor de overwinning gingen. Dat is een korte samenvatting van de wedstrijd tussen Geelse TTC A en Zandvoorde. Bij de heren A-ploeg van Geelse TTC kon Kristof Leysens drie zeges afdwingen en Danny Gesquière twee. Kristof Van Reusel won één maal. Cedric Willemsen kon enkel setwinst afdwingen. Best te begrijpen vermits Cedric zich nog helemaal moet aanpassen aan het snelle tafeltennisspel dat in nationaal wordt gespeeld. Na twee competitieweken wordt het duidelijk dat een zege behalen in deze reeks van 2de nationaal geen makkie zal zijn vermits haast alle ploegen zeer evenwichtig zijn samengesteld. Geelse TTC A tegen Zandvoorde eindigde op 6-10