Mol

Mol koopt strategisch gelegen bouwgrond achter Schouwburg Rex

Het Molse gemeentebestuur koopt een perceel bouwgrond aan in de Smallestraat. Het perceel ligt aan de achterzijde van Schouwburg Rex en grenst meteen aan de laadkade. De aankoop is belangrijk om de goede werking van de schouwburg ook in de toekomst te blijven verzekeren. Want het maakt het laden en lossen van grote vrachtwagens voor podiumoptredens veel gemakkelijker.

Daarnaast beschikt men nu over eigen parkeermogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid van de schouwburg voor artiesten of technische interventies. Wanneer dit perceel bebouwd zou worden, komt de schouwburg in de problemen door een gebrek aan manoeuvreerruimte ter hoogte van de loskade. Het gemeentebestuur betaalt 270.000 euro voor dit strategisch gelegen perceel in het Molse centrum.