Geel

Natalia wordt ambassadrice van Geelse NGO Cunina

Zangeres Natalia wordt ambassadrice van de Geelse NGO Cunina. Ze beviel eerder dit jaar nog van haar eerste dochtertje Bobbi-Loua. Dat was voor haar de grote trigger om een peterschap aan te gaan bij Cunina. Deze Geelse NGO helpt over heel de wereld kansarme kinderen op de schoolbanken door middel van gepersonaliseerde peterschappen. Het peterschap gaf meteen aanleiding om ambassadrice te worden.

Natalia hoopt met haar bekendheid als zangeres veel Belgen enthousiast te maken om een peterschap aan te gaan bij Cunina. Ze werd zelf peetouder van Binu, een kansarm meisje uit het Himalayagebergte. Binu is acht jaar en kan door de financiële steun van Natalia naar school gaan.

De zangeres wordt na Nathalie Meskens, Luc Appermont, Wouter Torfs en Sabine De Vos de vijfde ambassadrice van Cunina. Dit jaar bestaat Cunina dertig jaar en heeft de organisatie al meer dan 15 500 kansarme kinderen toegang gegeven tot onderwijs. Het ambassadeurschap van Natalia moet een stevige boost geven om nog meer kinderen op de schoolbanken te zetten.