Geel

Thomas More en campus KU Leuven starten nieuw academiejaar met code Geel

De hogeschool Thomas More in Geel en de Geelse campus van KU Leuven starten het nieuwe academiejaar met code geel. De directie vindt het belangrijk dat de studenten op de campus aanwezig zijn. Daarbij volgen zij de procedure van de Vlaamse overheid. Het Risk Assessment Group kan eventueel het advies geven om toch over te schakelen naar code oranje. Het is dan aan de lokale crisiscel om hier al dan niet op in te gaan.

De circulatie in de Hogescholen wordt echter wel met minstens 25 procent verminderd. Dit wil zeggen dat de uurroosters zo zullen worden opgesteld dat geen al te grote groepen studenten elkaar moeten kruisen. Het dragen van een mondmasker is verplicht op die plaatsen waar geen anderhalve meter afstand kan worden gehouden.

© Antwerps Persbureau