GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

pixabay

In eerste provinciale van het voetbal eindigde de wedstrijd tussen Oppuurs en ASV Geel op een 1-1 gelijkspel. De Gelenaars stonden na de eerste helft nog maar met 10 man op het veld na de uitsluiting van Oliver Naessens. Het Meerhoutse Berg en Dal speelde ook 0-0 gelijk op het veld van Wezel Sport.

In tweede provinciale B is de wedstrijd tussen KSAV-St-Dimpna en VC Herentals uitgesteld omwille van coronabesmettingen bij Herentals. De wedstrijd wordt op een latere datum gespeeld. In derde provinciale A won Kasterlee met 0-2 tegen Meer.

In derde provinciale C verloor Excelsior Vorst met 3-0 op het veld van Putte. Rauw won thuis met 6-0 van Schriek. Punt-Larum won het burenduel tegen VV Laakdal met 3-2 en Linda Olen moest tegen een 2-0 verlies aanzien tegen Hooikt.

In vierde provinciale E verloor Tongerlo met 3-2 op het veld van Rita Lyra Lierse. Alberta speelde 0-0 gelijk op het veld van Rosselaar-Hulsen.