GeelLaakdalMeerhout

15 personen bekeurd omdat ze de coronamaatregelen niet naleven

15 personen werden de voorbije week bekeurd door de agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Ze leefden de coronamaatregelen niet na. De overtredingen deden zich voor in Geel, Laakdal en Meerhout. Zeven personen kregen een boete omdat ze de nachtklok tussen 00u00 en 5u00 niet naleefden. Dit was viermaal in Laakdal, tweemaal in Geel en één keer in Meerhout. Zes personen kregen een boete omdat ze geen mondmasker droegen in de stationsomgeving, het kernwinkelgebied of op het openbaar vervoer in Geel. En twee PV’s werden opgesteld voor samenscholing.

Aan de huidige maatregelen verandert er voorlopig niets. De scholen zijn na de herfstvakantie terug gestart. Leerlingen in het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs kunnen vanaf vandaag opnieuw voltijds naar de klas, voor leerlingen uit de tweede en derde graad secundair onderwijs wordt deeltijds afstandsonderwijs georganiseerd.