GeelLaakdalMeerhout

Politiezone GLM schrijft 17 coronaboetes uit

De voorbije week en weekend schreven de agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout 17 coronaboetes uit. Veertien in Geel en drie in Laakdal.

Acht personen kregen een boete omdat ze de nachtklok tussen 24 en 5 uur niet naleefden. Twee personen kregen een boete omdat ze op het Stationsplein geen mondmasker droegen. Vijf personen omdat ze geen mondmasker droegen in het kernwinkelgebied van Geel. Twee personen werden geverbaliseerd omwille van het samenscholingsverbod.

De volgende dagen is er nog mooi weer voorspeld. Vele mensen zullen opnieuw de natuur opzoeken. Wees voorzichtig en houd afstand. Bij grote drukte raden we aan om een minder drukke plaats op te zoeken, ook kan je preventief een mondmasker dragen.

Over het algemeen worden de coronamaatregelen goed opgevolgd, laat de lokale politie nog weten.